Coming up: Vertaling van de memoires van Alejandra Ortiz

Op 4 oktober heb ik bij uitgeverij Lebowski getekend voor het vertalen van de memoires van de Mexicaanse Alejandra Ortiz uit het Engels. Het wordt een bijzondere vertaling aangezien er nog geen volledige versie van dit boek bestaat in een andere taal. Het uiteindelijke werk wordt een vertaling van haar manuscript, bewerkt en aangevuld met gesprekken die we voeren.

Alejandra Ortiz is een trans vrouw wier geschiedenis ervaringen bevat met armoede, sekswerk, drugsgebruik, vluchtelingschap, de asielprocedure en een leven als sans papiers. In haar boek doet ze daar verslag van.

Het boekt verschijnt naar verwachting in de zomer van 2022.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s